گرام ماسالا

گرام ماسالا

مواد لازم تهیه گرام ماسالا Garam Masala

چوب دارچین

¾ قاشق چایخوری

میخک

¾ قاشق چایخوری

تخم گشنیز

4 قاشق غذاخوری

زیره سبز

1 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

½1 قاشق چایخوری

هل سیاه

¾ قاشق چایخوری

هل سبز

¾ قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه  تازه

1 قاشق غذاخوری

دانه رازیانه

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

¼ قاشق چایخوری

فلفل چیلی

بسته به سلیقه

این ادویه برای بسایری از غذاهای هندی مصرف می‌شود. به این ادویه بریانی هم می‌گویند. این چاشنی را می‌توانید برای پلو، گوشت، مرغ و جگر استفاده کنید. بسته به میل‌تان می‌توانید تندی آن را کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه

‌ادویه‌ها را دانه دانه در ظرف نچسب فر قرار می‌دهیم و آنها را خشک می‌کنیم. وقتی تمام ادویه ها را خشک کردیم آنها را در ادویه ساب می‌ریزیم تا به شکل پودر در آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *