چاشنی ویندالو

چاشنی ویندالو

مواد لازم برای تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)

دارچین

 1 قاشق چایخوری

جوزهندی

 1 قاشق چایخوری

 پودر زنجفیل

 1 قاشق چایخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز

2 قاشق چایخوری

پودر خردل تند

2 قاشق چایخوری

زردچوبه

1 قاشق غذاخوری

زیره

3 قاشق غذاخوری

روغن گیاهی

 ½ پیمانه

سرکه سفید

¾ پیمانه

طرز تهیه

  1. همه ادویه‌ها (دارچین، پودر فلفل قرمز، پودر خردل تند، زردچوبه ، زیره ،فلفل سیاه، پودر زنجفیل، جوزهندی) و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  2. سرکه را روی مخلوط ادویه‌جات بریزید و آنقدر هم بزنید که یک سس یکدست به شما بدهد.
  3. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط داغ کنید.
  4. زمانیکه روغن کاملاً داغ شد،  شعله را کم کنید و به یکباره تمام سس را داخل تابه بریزید. مخلوط را به مدت 8 دقیقه دائم هم بزنید و مطمئن شوید که ته نگیرد و گرنه ادویه‌جات زود می‌سوزند.
  5. بعد از 8 دقیقه ادویه‌جات پخته شده و طعم آنها با هم آمیخته می‌شود و در پایان روغن روی سس جمع می‌شود. سس را کنار بگذارید تا سرد شود.
  6. وقتی مخلوط سرد شد، آن ‌را داخل یک شیشه خالی کرده و در آن ‌را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. شیشه سس را در یخچال نگهداری کنید و هر وقت لازم دارید با قاشق تمیز مقداری از آن برداشته و دوباره در آن را محکم ببندید. اگر شیشه را استریلیزه کنید تا 6 ماه قابل نگهداری خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *