چاشنی نعنا و گشنیز

چاشنی نعنا و گشنیز

مواد لازم جهت تهیه چاشنی نعنا و گشنیز

نعنا تازه

1 دسته حدود 100 گرم

گشنیز تازه

1 دسته حدود 100 گرم

سیر

5 حبه

زنجفیل

1 قاشق چایخوری

شکر

1 قاشق چایخوری

پودر فلفل چیلی

¼ قاشق چایخوری

نمک

½ قاشق چایخوری

آب‌لیموی تازه

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا ریشه‌ها و ساقه‌های ضخیم نعنا و گشنیز را جدا کنید.
پوست سیر را بگیرید.
مواد لازم را خوب بشوئید.
تمام مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا له کنید.
در ‌‌نهایت با میزان دلخواه نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
می‌توانید به این چاشنی کمی پودر زیره نیز اضافه کنید.
این چاشنی در ظرف دربسته تمیز به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *