چاشنی زنجبیل و سیر

چاشنی زنجبیل و سیر

مواد لازم جهت تهیه چاشنی زنجبیل و سیر Homemade Ginger Garlic Paste

سیر ساتوری شده

110 گرم

ریشه زنجفیل رنده شده

110 گرم

روغن‌زیتون

1 قاشق غذاخوری

برای ساده‌تر رنده کردن زنجفیل می‌توانید به مطلب رنده کردن ساده‌تر زنجفیل (چاشنی گوشت چرخکرده) مراجعه کنید. با این مقدار مواد می‌توانید یک پیمانه از این چاشنی را در مدت 15 دقیقه درست کنید و در یخچال یا فریزر نگداری کنید.

طرز تهیه

سیر خرد شده و ریشه زنجفیل رنده شده را در در غذا ساز ریخته و با هم ترکیب می‌کنیم.
سپس روغن زیتون را کم‌کم اضافه کرده و مجدداً مواد را می‌زنیم تا به مخلوطی نرم و یکدست برسیم.
پس از درست شدن این مخلوط آن را در یخچال یا فریزیر نگهداری می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *