چاشنی تندوری
چاشنی تندوری
مواد لازم جهت تهیه چاشنی تندوری
مواد لازم
ماست | ½ پیمانه |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پرک فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
پودر چیلی | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
زیره سبز | 1 قاشق غذاخوری |
رازیانه | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
دانه خردل | 1 قاشق غذاخوری |
زنجفیل | 1 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
گشنیز | 1 قاشق غذاخوری |
برای آماده کردن چاشنی تندوری (Tandoori Paste)نیاز است تا انواع ادویهجات را با هم ترکیب کنید. برخی فلفلها در کشور ما وجود ندارد بنابراین به جای آن میتوانید مقدار آن را به پودرهای دیگر این دستور اضافه کنید. مقدار این مواد در این دستور برای چاشنی دار کردن یک غذای ساده در یک وعده کافی است.
طرز تهیه
ابتدا ادویهجاتی را که به صورت دانه کامل هستند آسیاب کنید.
سپس تمام مواد را با هم ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند.
چاشنی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
برای اینکه این چاشنی سریع آماده شود، ادویهجات خشک آنرا آماده کرده و در ظرف دربسته در جای تاریک نگهداری کنید و در زمان لازم با ماست، آبلیمو و روغن و گشنیز مخلوط کنید.