سس ورستر شایر

سس ورسترشایر(Worcester sauce)

با کمک این دستور، سس ورستر شایر را تهیه‌کنید.

یک سس اصیل انگلیسی که طعم ویژه‌ای به غذای شما می‌بخشد. به جای ژالاپنو در این دستور می‌توانید از فلفل قرمز تند استفاده‌کنید. زمان آماده سازی این دستور 15 دقیقه و زمان پخت 3 ساعت و 15 دقیقه می‌باشد. این سس ایده‌آل است برای انواع غذا‌ها و خوراک‌های گوشتی.

مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر

روغن‌زیتون

2 قاشق چایخوری

پیاز شیرین درشت خردشده

2 عدد بزرگ

تمبر هندی له‌شده

½ پیمانه

سیر ریز خرد‌شده

2 قاشق غذاخوری

زنجفیل ریز خرد‌شده

2 قاشق غذاخوری

فلفل ژالاپنوی ریز خرد‌شده

2 عدد

ماهی کولی پخته یا کنسرو (در صورت تمایل)

¼ پیمانه

رب گوجه‌فرنگی

¼ پیمانه

میخک کامل

2 عدد

فلفل سیاه خرد‌شده

2 قاشق غذاخوری

شهد ذرت (یا عسل)

½ پیمانه

شیره انگور

1 پیمانه

سرکه سفید

3 پیمانه

ماءالشعیر

1 پیمانه

آب پرتقال

½ پیمانه

آب

2 پیمانه

لیمو ترش بزرگ حلقه‌شده

1 عدد

لیمو ترش کوچک حلقه‌شده

1 عدد

  1. روغن‌زیتون را داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم. پیاز خرد‌شده را به مدت 7 دقیقه در آن تفت می‌دهیم تا نرم شود. تمبر هندی، سیر، زنجفیل و ژالاپنو را اضافه می‌کنیم. آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط – کم می‌پزیم.
  2. سپس ماهی کولی، رب‌گوجه، میخک، فلفل، شهد ذرت ( یا عسل)، شیره انگور، سرکهٔ سفید، ماءالشعیر، آب پرتقال، آب و لیمو‌ها را داخل آن می‌ریزیم. آنها را روی حرارت مخلوط می‌کنیم تا زمانی که به جوش‌ آید. سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و تا 3 ساعت می‌گذاریم به آرامی بجوشد و هر از چند گاهی آن را مخلوط می‌کنیم.
  3. زمانی که غلظت آن مناسب شد و پشت قاشق را پوشاند، آن را از روی حرارت بر می‌داریم. سس، آماده است. آن را داخل شیشه استریل ریخته و در یخچال می‌گذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *