ادویه فرانسوی

ادویه فرانسوی

مواد لازم ادویه فرانسوی Herbs de Provence

مواد لازم

رزماری 4 واحد
آویشن 3 واحد
مرزه 2 واحد
ریحان 1 واحد
اسطوخودوس 1 واحد
رازیانه 1 واحد
برگ بو نیم واحد
مرزنجوش 1 واحد

ادویه Herbs de Provence ترکیبی از گیاهان معطر دارویی مختص منطقه پروانس فرانسه است که در دهه 1970 ترکیبی آسیاب‌شده از آن به صورت انبوه تولید و تحت این نام به فروش رسید. این ترکیب عموما از مرزه، رازیانه، آویشن و اسطخدوس و یکسری گیاهان دیگر تشکیل شده است. گرچه اسطخدوس در آشپزی جنوب فرانسه استفاده نمی‌شده است.
ادویه پروانسی یک نام کلی برای این ترکیب است و لزوما به این معنی نیست که این گیاهان حتما فقط در پروانس موجودند. البته مقدار زیادی از این ادویه از مناطق مرکزی و غربی اروپا ،افریقای شمالی و چین می‌آید.
این ادویه همانطور که برای طعم‌دار کردن غذاهای گریل‌شده مانند گوشت و ماهی استفاده می‌شود خوراکها را نیز خوش‌طعم می‌کند.
این ترکیب را می‌توانید قبل از پخت و یا در زمان پخت به غذا اضافه کنید.
این ادویه را می‌توانید کمی با روغن تفت دهیه و برای طعم‌دار کردن غذا استفاده کنید. در اینجا منظور از واحد همان پیمانه است به این صورت نوشته شده است تا درصد اندازه گیری آن را بدانید و به هر مقدار که بخواهید کم یا زیاد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *